Yes een tempel! Eindelijk ik heb je gevonden kreng! Je activeert hem en gaat naar beneden en dan, NEE HE! een krachtmeting. Ik zal je helpen met de krachtmetingen en ook even uitleggen welke er zijn.

De Eenvoudige krachtmeting

Dit is minder eng dan het lijkt, hier vind je een Wachter met vaak maar 1 wapen. Je kunt hem makkelijk verslaan, door pijlen in zijn ogen te schieten of als je meer risico wilt lopen met je zwaard of speer hem te lijf gaan. Ik raad je aan, om hem met pijlen te bevriezen en dan te elektrocuteren. Gaat hij op een gegeven moment van je weg, word hij klein en gaat hij heel snel draaien met een lazer straal uit zijn oog. Ga dan op hem schieten met bompijlen. Het kan ook zijn dat hij van je weg gaat en heel snel draaiend naar je toe komt. Ga achter een zuil staan, daar zal hij in klappen en hem voor een paar seconde demobiliseren. Als hij zich klein maakt en blauw word, maakt hij zich klaar om een laserstraal af te vuren. Dit is zijn dodelijkste aanval. Je kunt 2 dingen doen:

Ren zo snel mogelijk naar hem toe en mep er op los.

Kaats zijn aanval terug met je schild. Door op het goede moment op A te drukken, terwijl jij je schild vasthoud. Dat laatste is lastig, ik kan het ook nog niet zo goed maar dit kun je trainen. Is dit de beste methode? dat weet ik niet, hij werkt het beste voor mij. Het zal niet lang duren voordat je hem hebt verslagen.

De Gemiddelde krachtmeting:

Eigenlijk hetzelfde als hierboven. Al heeft deze Wachter vaak 2 wapens of een wapen en een schild. Het vecht eigenlijk hetzelfde als de eenvoudige krachtmeting, alleen duurt het wat langer.

De Gevorderde krachtmeting:

Wat kan ik hier over zeggen, het is sterker en enger dan de vorige twee. Ben je net begonnen en zie je deze krachtmeting, Teleporteer er uit en ga even een straatje of 10 om. Ben je er wel klaar voor let dan even hier op: De Wachter is sterker dan de vorige 2. Hij heeft vaak 3 wapens of 2 wapens en een schild. Soms heb je geen pilaren om achter te schuilen, maar als je na wat training snel genoeg bent. Zie je als je goed kijkt, ijzer in de vloer liggen. Gebruik Magnesis (je rode magneet kracht) om het blok naar boven te trekken, zo gauw de Wachter naar je toekomt draaien. Dit demobiliseert hem, hetzelfde effect als met de zuilen.