Als je binnen komt, zie je gelijk waar je heen moet. Maar hoe kom je daar?

Je ziet een toren van ijzeren kisten, deze zijn de sleutel tot het voltooien van deze tempel. Hier klim je op en zie je de kist. Open deze en pak de schat. Spring of klim naar beneden en verplaats de kisten nu naar de andere kant van de tempel met je magneet, (mogten ze vallen stapel ze dan 1 voor een weer op elkaar.) zrt xr trgrn fe muur aan klim er weer boven op. Nu zie je een metalen plaat, die op de kisten lijkt. Deze breng je naar beneden door je magneet te gebruiken. Daarna klim of spring je naar beneden. Nu breng je de kisten nogmaals naar een andere kant van de tempel, (naar het plateau waar de monnik op je wacht) zet ze een klein stukje van de rand af. (helaas moet je zelf een beetje de afstand gokken) als je alle kisten weer gestapeld hebt. Zet je daar bovenop als helling de ijzeren plaat. (met de bovenkant op het platvorm van onze gelovige vriend) Klim omhoog en ga naar de monnik.

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hieronder.