Een Gyroscoop, (om in Zelda 1 termen te spreken Grumble Grumble) je moet de spijker bedden zal ik ze maar even noemen weg werken. Dit kun je het makkelijkste doen door naar het altaar te gaan en dan een keer je joycon naar boven bewegen en een keer naar links, dan hem weer zo recht mogelijk houden. Loop nu tussen de spijkerbedden door. In de volgende kamer zie je een blauwe (of oranje) steen staan, sla deze en ren zo snel mogelijk met het draaien van de twee vloer delen mee. In het midden draai je even om en mik je een pijl op de steen. Doe hetzelfde als eerst en loop naar de volgende kamer. De kist is lastig, dit zal ik laten zien in een filmpje zo gauw dit mogelijk is. Dit kan ik niet schrijvend uit leggen. In de volgende kamer moet je Plinco spelen. Je weet wel als je als kind een bellen blaas had met zo´n spelletje erop, met een MINUSCUL ijzeren balletje dat je op een houdertje moest krijgen. (oh wat haat ik deze tempel. Ik he, als jij hem leuk vind veel plezier) Ga naar het altaar wat je links ziet staan en speel plinco. Ik kan dit echt niet goed, dus ik kan je hier niet mee helpen zonder filmpje. dus Klik op Link hier onder voor de rest van onze uitleg