In de Keo Ruug Tempel moet je aan de hand van tekens op de muur, ballen in het juiste vakje leggen. Kom je hier niet uit? De oplossing is als volgt: Als je binnen komt, met je rug naar de ingang. Leg je de ballen als volgt: linker rij leg je de bal in het 5e vakje. (dicht bij de ingang).

Ze tellen vanaf de muur met de tekeningen. De rij ernaast leg je de bal in het 3e vakje. Dan gaan we verder aan de rechterkant van het midden, hier de linker rij. In deze rij doe je de bal in het 1e vakje dus helemaal aan de andere kant bij de muur met de tekeningen. Als laatste doe je de rechter rij en de laatste bal gaat in het 2e vakje. De code nog even in het kort van links naar rechts: 5,3,1,2. Succes ermee.

Wil je het liever zien klik dan op Link hier onder.

Vragen en of opmerkingen, kun je achter laten op de Home pagina.