Je wilt naar de Deko boom. En ja hoor daarvoor moet je door het Verdwaalwoud. En je bent er al zo vaak verdwaald.

Als je naar de Deku Boom wilt lopen om de Tempels bij de Koroks te doen of om het Meesterzwaard te halen. Teleporteer Link dan naar de Woudtoren en vlieg vanaf daar met je Zweefzeil naar het Verdwaal Woud. Als je bent geland volg je de palen met vuur. welke kant je op moet voor de volgende paal zie je aan de vliegende vonkjes. Wanneer er op een punt 2 vuurpalen staan met een fakkel ernaast steek je de fakkel aan bij de vuurpalen. Dit is nu je enige hulplijn. Kijk goed welke kant de vonkjes op vliegen, volg de vonkjes en sta af en toe stil om te kijken of je nog de goede kant op loopt. Als je de vonkjes niet goed volgt, dan verdwaal je en moet je over nieuw beginnen.

Succes

Vragen of Opmerkingen kun je achterlaten op de Vragen pagina van deze website.