Dit is een van mijn lievelings tempels. Als je binne komt zie je een stenen blok. Loop de trappen naast het stenen blok op en leg een vierkante bom op het stenen blok. Spring er nu weer van af. Ga nu bij de trechter staan en leg er een ronde bom in. Laat deze ontploffen. Nu word het lastig. Wissel zo snel mogenlijk van de ronde naar de vierkante bom. En nu terweil het vierkante bom zo hoog mogenlijk is laat je de vierkante bom ontploffen als het goed is ontploffen nu ook de stenen blokken in het plafont. Leg nu weer een ronde bom in de trechter. Loop omhoog en ga op het stenen blok staan. Laat de ronde bom ontploffen zo dat Link met blok en al naar boven schiet. Voor de  kist kijk goed waar hij is en vlieg er naar toe.  Ga nu naar de monnik en je bent klaar.

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hier onder voor een filmpje