De Geel/Oranje stippen op de kaart zijn Mini missies. (aan gegeven met een zwaardje) Winkels (stal icoon of een Pot) Versterk Missies (Hartjes of speler icoontjes.) Titanen missies (een titanen teken met een vierkant er om heen) Tinanen versterk missie (titaan icoon zonder vierkantje) Hulp missies (kook potjes of huisjes) Sheikah steen missies (bom, magneet ijs kristal of een slotje) Sheikah sensor missies (het Radar of wel Sheikah sensor icoontje) en natuurlijk de grote missies (2 zwaardjes met een vierkantje er omheen) voor Versterk Missies , de winkels. De Sheikah sensor missies. heb je grondstoffen nodig. deze haal je door missies te spelen. is een icoontje blouw dan kun je deze her gebruiken. is een icoontje bruinig is hij al gedaan en pulseert een icoontje dan kun je hem doen. Ik persoonlijk doe het liefst eerst de Mini missies zo dat mijn basis speler het sterkst is voor dat ik aan de grote missies begin.