De baas van de Mini dungeon Binnen in de Deku boom. (en de baste baas als je dat mij vraagt) Maar hoe versla je dit ding nou? .Goed dat leg ik je dus eventjes nu uit.

Pak je katapult en kijk even rond over het plafon. Al snel zie je een kleine scene en komt Gohma naar de grond. Je ziet hoe ze heet dan begint het gevecht. Houd je katapult nog steeds vast en druk op Z (de knop aan de onderkant van je controller.) Als je dit op tijd doet komen er gele pijltjes om haar heen. Zo gouw haar oog rood is schiet je met je katapult en zal ze verdoofd op de grond vallen. Sla haar dan zo vaak als je kan in haar oog. Laat de gele pijltjes om haar heen staan zodfat je camera Gohma volgt. Doe het zelfde als net (schieten als haar oog rood word en sla haar weer in haar oog) Met een beetje mazzel is dit genoeg.

Lukt het nu niet om haar te markeren met Z en je verliest haar uit het oog zal ze ballen gooien het makkelijkste zijn die te verslaan voor ze uit komen dus sla ze zo snel mogelijk kapot. Probeer haar dan weer te veslaan als hier boven.