Wat wij gebruiken

Als jullie ons YouTube Kanaal volgen weten jullie dat wij gebruik maken van een paar dingen om dit jullie te bieden hier onder een lijst inclusief kleine groene mannetjes (en een vrouwtje) (Links) waar je het zelf kan aan schaffen somigge dingen zijn gratis maar 99% legaal

Voor de hulp bij The legend of Zelda Breath of the wild gebruiken wij de Cemu Emulator Klik op Link om hem zelf te downloaden

Om Breath of the wild goed te kunnen spelen op deze emulator heb je ook Cemu hook nodig

Je kunt spelen met je eigen Nintendo Switch Joycons. Hiervoor heb je Better joy for cemu nodig

 Voor Better joy Heb je ook een Bluetooth verbinding in je computer of via een Bluetooth dongle. Nu heb ik heel veel Bluetooth dongle gebruikt  maar de beste die ik gebruikt heb is ook nog eens de goedkoopste


Heb je hier nou hulp bij nodig vraag het op onze Vragen pagina of Mail mij met de knop op de onderkant van de site.

En natuurlijk het spel maar deze moeten jullie zelf gaan zoeken want dat is de 1% Illegaal.

Linkle is een Aanpassing (MOD) van het spel en is met Cemu heel goed te doen.


Nu worden we wat duurder.

Om jullie hulp te bieden met de Nintendo switch, gebruiken wij een Capture card van het merk Remarquable. Link hier beneden brengt jullie naar de site waar je die kan kopen.

Natuurlijk hebben we ook een Nintendo Switch. En een officieel exemplaar van de spellen waar we jullie mee helpen.  Natuurlijk een docking station en een HDMI kabel.

Om jullie te gaan helpen met elke andere oude console, hebben wij een verloopje dat dat rode gele en witte draadje omzet in HDMI. Link hieronder laat jullie zien welke wij gebruiken.

jullie met woorden bijstaan. Daar gebruik ik een Trust Streaming microfoon voor . Link laat jullie zien war je deze kunt kopen

Om Jullie met de Wii te kunnen helpen hebben we nog een ander verloopje namelijk de Wii to HDMI converter. (het zegt wat het doet)  Link hier onder lijd jullie weer naar het kunnen kopen van dit verloopje

De gids filmpjes maken  wij  met Freecam 8. Dit is een gratis en legaal Programma en werkt geweldig. Er is een betaalde verzie en dan kun je meer, maar voor wat wij doen is de gratis variant prima.

Voor streamen gebruiken wij YouTube studio dit vind je gewoon op YouTube als je een kanaal hebt. Maar om van af je Laptop of Pc te kunnen streamen heb je een programma nodig die dit kan.

Wij gebruiken daar OBS studio voor

Om de Video’s te mooi te maken gebruiken wij de Pro variant van VSDC Video Editor. Hiervan is ook een gratis versie te verkrijgen maar dan kun je ietsje minder.

(en aangezien het gedeeltelijk mijn werk is heb ik de pro verzie gekocht)

En om tijdens de stream jullie de geluidjes te kunnen brengen gebruiken wij Jingle Palette en wat gedownloade en zelf gemaakte geluiden.

Op mijn Nintendo switch (tot dat de nieuwe Zelda joycons er zijn) gebruik ik een Jys Pro Controller die ook Amiibo kan lezen dit is de enige 3d party controller die dit kan.

Tot slot gebruiken wij de volgende consoles.

De NES, De Nintendo 64 De wii en natuurlijk de al eerder genoemde Nintendo Switch.

En om te Filmen en te uploaden gebruik ik (Jane) een Alienware laptop van Dell (en dat is me een monster ik houd van dit ding)

Waarom wij onze Camecube niet gebruiken is omdat met ons Verloopje die wat instabiel in beeld is hier voor gebruiken wij de Wii.