Ik zal zo snel mogenlijk een filmpje online zetten over hoe en waar.


Het versleten hemd en de versleten broek:

Als je wakker word in de eerste cut scene, is Link bijna naakt. Ja dames, ik heb het gezegd Link staat in zijn blote onderbroek. Nadat je de verplichte onderdelen hebt doorlopen, gaat er een deur open. In deze kamer staan 2 schatkisten. Daarin zitten je eerste kledingstukken. Het versleten hemd en de versleten broek.

Het gevoerde hemd:

Ja het is wel eens koud in Hyrule. Daar moet je die arme jongen op kleden. Het eerste antwoord hierop is het gevoerde hemd. Je kunt hem ook kopen in de kledingwinkel in Hateno, daar kost hij 80 Rupees. Maar als je nou net als ik, een krent bent. Is hij ook te verdienen. Dit doe je al heel snel in het spel, namelijk al op de Vergeten Hoogvlakte. Optie 1 is, om voor de oude man te koken en dan wel een specifiek recept. Namelijk een gerecht gemaakt van Peper, Wild en een Hyrule Baars en alleen die ingrediënten. Maar je krijgt het gevoerde hemd ook, als je rechts van de Keh Namut Tempel (met je rug naar de ingang) een hoge berg ziet. Klim daar op, daar staat de oude man. Praat met hem en hij zal je het gevoerde hemd geven.

De Zora set:

De Zora set vraagt wat geduld om bij elkaar te krijgen. Het Zora pantser krijg je bij de koning en prins Sidon, de broek word moeilijker. Hiervoor moet je een foto nemen van de Lynel op de Ploymus berg. Deze moet je brengen naar Laflat, een rode Zora vrouw. De Zora helm krijg je door, bij de ruïnes in het Toto meer te zoeken naar schatkisten met je Magnesis

Het Nintendo Switch hemd:

Dit kledingstuk zit bij de seizoenspas, die je bij de uitbreidingspakketten krijgt. Bij de oostelijke abdij, op de muur rond de tempel van Ja Baij. Zie je een schatkist gemarkeerd met ”EX” daarin zit het hemd.

Het Kampioens hemd:

Voor nieuwe spelers, zal dit kledingstuk van onschatbare waarde zijn. Het was tenslotte wat Link droeg, toen hij 100 geleden voor Hyrule vocht. Voor de oude spelers is deze misschien minder belangrijk omdat oude spelers, waaronder ikzelf Link in het groen gewend zijn en hem zo het liefste zien. Maar genoeg geratelt, hoe krijg je dit hemd? Nou, in Kakariko bij Impa natuurlijk. Jullie weten nu allemaal vast wie Impa is, zo niet kijk dan even Hier!. Zij zal hem je geven na dat je de eerste herinnering hebt opgehaald.

Klim kleding:

Deze vind je in verschillende tempels, ik zal ze hier noemen.

De klim Bandana vind je in de Ree Dahee tempel.

De klim handschoenen vind je bij de Chaas Queta tempel.

De klimbroek vind je bij de Tahno o’ha tempel.

Met deze kledingset kun je sneller klimmen.

Sneeuw laarzen:

De Sneeuw laarzen haal je, naast het Gerudo fort. Je ziet er een man langs joggen, trek je meisjes kleding aan en spreek hem aan. Hij zal je de Sneeuw laarzen uit lenen om de 8e heldin te vinden. I Deze vind je in het Gerudo gebergte. Als je de Sneeuw laarzen wilt houden, maak je een foto van het zwaard van de 8e heldin. Ga terug naar de man, laat hem de foto zien en de Sneeuw laarzen zijn van jou. De bonus is dat je nu makkelijk in sneeuw kan lopen. Ik laat jullie de plaatsen van deze missie in een folpmpje zien en zal die delen zo gouw ik die heb gemaakt.

Zand laarzen:

De Zand laarzen haal je naast het Gerudo fort. Je ziet er een man langs joggen, trek je meisjes kleding aan en praat met hem. Laat hem de foto van de 8e godin zien en hij zal je de Zand laarzen geven. Hij wil wel de sneeuw laarzen terug, de bonus is dat je nu makkelijk door het zand kan lopen.

Rubberen set:

De Rubberen helm vind je, als je de mini missie hebt geactiveerd bij de Meerstal. Praat met Cima, zij wilt weten waarom zo vaak de bliksem in slaat. Klim boven op de stal en pak de bijl, praat weer met Cima.

Zij zal je de Rubberen helm geven.

Het Rubberen harnas, is te vinden in de Toh Yahsa tempel.

De Rubberen broek, is te vinden in de Quakah Nata tempel. Het verlaagd de schade, als je geraakt word door bliksem of andere elektrische aanvallen.

Barbaren set:

Deze zijn te vinden in de tempels, in de labyrinten. Door deze set zullen je aanvallen sterker zijn.

Het Wilde setje:

Ik zal eerlijk zijn, ik weet niet zeker of deze set zo heet en ik denk dat het een uitbreidingsset is. Maar dit is het groene pakje, wat specifiek voor dit spel is gemaakt. Oude spelers (waar onder ik) zullen nog steeds vinden dat link in het groen hoort. Hoe krijg je deze, als je alle maar dan ook alle tempels hebt voltooid. Dat zijn er 120, dan kun je in de Vergeten Tempel deze beloning op halen.

De Tingle set:

Dit is een uitbreidingsbonus.

De broek, vind je in de ruïnes van het Mabe dorp in Centraal Hyrule. Als je er binnen bent, zie je een dode wachter. Onder die wachter zit de schatkist verstopt, gebruik Magnesis om hem uit de gront te trekken.

Het hemd is te vinden, in de gevangenis van het Kasteel dorp. Dat is op het eiland, links van Hyrule Kasteel. Bij een oud verbrand huisje naast het pad, ligt de schatkist. Gebruik Magnesis om hem te vinden en uit de grond te trekken (Nintendo je valt in herhaling)

De muts vind je in de marktplaats ruïnes, in Centraal Hyrule (Tingle wilt link vast dood hebben). Gebruik Magnesis om de schatkist te vinden en weer uit de grond te trekken.

Wat dit setje doet, is dat je ’s nachts sneller kunt rennen.

Majora’s masker:

Dit masker is een uitbreidingsbonus en deze vind je in de ruïnes bij het Kolomo Meer. Gebruik Magnesis om de kist te vinden en uit de grond te trekken. Het effect van Majora’s masker is, dat het voor sommige vijanden moeilijker is om je te zien.

Midna’s masker

Midna’s masker is een uitbreidingsbonus en deze vind je in de ruïnes bij de Regencina rivier, naast het Reuzenwoud in Centraal Hyrule. Gebruik Magnesis om de schatkist te vinden en uit de grond te trekken. Wat het masker doet is, dat het je beter beschermt tegen aanvallen van Wachters.

Korok masker:

Ook een uitbreidingsbonus. Dit masker vind je in het verdwaalwoud, wees niet bang ik zal je er heen helpen. Loop uit het korok bos. Loop naar het zuid oosten, daar zie je een boom met een schatkist in zijn mond. Wat dit masker doet is, dat het zal gaan trillen als er een korok in de buurt is. Zo kun je makkelijker alle korok zaadjes vinden voor Hestu.

De Fantoom set:

Ook een uitbreidingsbonus (ding kost maar 20 euro en is het waard gewoon doen). Deze kledingset vind je ook in Centraal Hyrule,

Namelijk. De broek is te vinden bij de ruïnes van het Hyrule fort, pas op er kan een Wachter lopen. Maar als je dan bij de dode Wachter bent, in een oud houten gebouw. Gebruik je Magnesis om de schatkist te vinden en uit de grond te halen.

Voor het harnas ga je naar de heilige grond, waar je ook (spoiler) een herinnering haalt. Gebruik Magnesis om de schatkist te vinden en uit het water te halen.

De helm haal je in de arena ruïne (en ja, daar zit een Lynel), de schatkist is op de grond (bij de Lynel, dus probeer die eerst te verslaan). Gebruik Magnesis om ook deze schatkist te vinden en naar je toe te halen. Wat deze set doet is, dat je aanvallen sterker zullen zijn.

Lijfwacht uniform set:

Deze komt ook bij de uitbreidingen, als bonus en hier kun je ze vinden. Je vind ze allemaal in Hyrule Kasteel (oh zo gezellig, lekker bij Ganon op de koffie).

De broek vind je in de Wachters kamer. Ik help je zo snel ik weet, hoe je daar zonder al te veel kleer scheuren komt. Gebruik ook hier Magnesis om de schatkist te vinden (of luister naar mij, hij staat bij een zilveren Lizalfos.) De tweede schatkist staat naast de eetzaal. Buiten de eetzaal is een kleine gang en helemaal aan het einde van die gang, heb je een muur die je kunt opblazen met bommen. Blaas hem op en ja hoor, daar staat de kist met het lijfwacht uniform. De baret vind je op de tweede verdieping van het heiligdom, ga niet naar binnen van af de eerste verdieping. Daar zit Ganon, ben je er niet klaar voor. Doe het niet, maar klim helemaal naar boven. Als je een gat ziet met een ladder, ga daar door naar binnen. Je bevind je nu boven Ganon. Je ziet de wortels zitten, die hem omhoog houden. Bij een harnas zie je een schatkist staan en daarin zit de baret. Wat deze set doet is, dat je minder uithoudingsvermogen nodig hebt om je sterkste aanval te gebruiken.

De Donder helm:

Er zijn twee manieren, om de donder helm te krijgen. Met een Amiibo, maar ook gewoon in het spel zelf. Maak elke mini missie om en in Gerudo fort af, dan zal Riju je de donder helm uitlenen. Als ik zeg uitlenen, is het gewoon houden eigenlijk.