Wat wij wel een leuk weetje vinden omdat ze een groot deel is van onze Site. Linkle popt op in de Botw Masterworks in japan 

Ik kan geen Japans maar heb me laten vertellen dat ze hier beschreven staat als net een zusje of werkelijk klein zusje. Link heeft natuurlijk ooit al een klein zusje gehad Aryll  in de Wind waker. Dus is het niet ondenkbaar dat Aryll,s ziel ook is herboren maar in dit geval dan in Linkle. 

Wat weten we dan van haar. Linkle houd enorm van haar cuko,s.

Hoe weet ik dat ze geplant was maar is geschrapt van wegen de volgende 2 foto,s uit de japanse verzie van de Breath of the wild Masterworks

Deze eerste foto werd beschreven als Links familie. Als je goed kijkt naar het meisje heeft ze een cucko vast (wil em nu al slaan)

In de tweede foto probeert Link en meisje te beschermen wat op hem lijkt en kleiner is. 

Wij (jane) en ik denk dat ik voor Anne kan spreken. Hopen dat Linkle in de toekomst een keuze word. Dat je kan kiezen ik speel het spel als Link of als Linkle of zelfs een keuze is bij een coöp mode. Want geef eerlijk toe. Een Zelda spel zonder onze lieve jonge stille Mannelijke held is geen zelda spel. Maar Linkle is zo snoezig en het zal een nieuwe dementie geven aan het spel. Als Link niet alleen Zelda (of wel hare waardeloosheid) moet redden maar ook zijn Zusje moet beschermen. (of kleine Linkle gewoon zelf Kick ass is en even korte mette maakt met ganon en zijn volgelingen)