Reuzen kernen deze zijn super handig. maar ook super zeldzaam. je kan ze gebruiken om je Geavanceerde kleding te verbeteren bij de grote feeën waar nog meer je de Reuzen kernen voor kan gebruiken (en waar je de geavanceerde kleding vind) leg ik hier uit. 

 

hoe kom je nu makkelijk aan geavanceerd materiaal? onderzoek dode wachters en als je net als vriendin van onze site Star bent. ga je een rondje Hyrule veld doen na elke bloed maar. heb je de uitbreidingen zit onder het Lomei Labyrint eiland een kamer vol wachters. in De vergeten tempel zitten er een stuf of 10 

Geavanceerde Reuzen kernen vind je in sommige tempels.  en de Vliegende Wachters, Wachter stalkers en die wachters met van die lange nekken. ( die lopende) laten heel soms er wel eens 1tje vallen. in de wereld zelf zijn er 2 in een schatkist 

De Tempels zijn 

Dah Hesho, Ritaag Zumo in Akkala

Shorah Hah in Eldin 

Kuhn Sidajj , Maag Halan en Miro Shaz in het woud. (het land rond het korok woud) 

 

De buiten (over) wereld kisten.

er zit er een in een nisje in de Vergeten tempel.

en er zit een kist in het noord westen van het Lomei labyrint eiland voor beide kisten zal ik zo snel mogelijk een filmpje plaatsen op ons YouTube Kanaal 

 

om niet in de war te raken met de Gewone Geavanceerde Kernen hier onder een foto van de Reuzen Kern