In de Cemu emulator kun je zo veel meer dan in de switch. niet dat ik nu de switch afbrand  NEEEE ik heb geen enkele dag spijt van het feit dat ik mijn switch gekocht heb ik denk anne ook niet  maar we zijn hier voor iedereen oook de spelers van de cemu. nu is er eenKnappere kop dan wij(of zo als een buurvrouw van Jane zegt een anders knappe kop) in  Cemu kun je namelijk via een  website je opgeslagen spel aan passen. hoe doe je dit? nou dat ga ik je laten zien.

 

Stap 1: 

ga naar  https://www.marcrobledo.com/savegame-editors/zelda-botw/

dan zie je dit scherm.

 

je kan op de knop klikken maar dat doe ik meestal niet. je kan je Save game  (Opgeslagen spel) er in slepen kijk verder bij stap 2

ja ik weet het jullie zijn geen nerds zo als ik dus help ik jullie er mee.

dus nu stap 2

nu word het ingewikkeld. 

ga naar de map waar je Cemu in hebt geinstaleert. en typ in het zoekbalkje rechts boven in Sav. (foto) dan op enter

vervolgens zie je een map die Saves heet. klik daar op. 

dan kom je in een nieuw scherm. daarop staan 2 cijfers. 00050000, 00050010 en het woord Systeem (sommige hebben het tweede cijfer niet dat geeft niet) klik nu op 00050000. 

klik nu door tot je in een scherm komt waar de woorden Meta en User staan. 

Klik op User. 

je ziet nu weer twee mappen een met een cijfer 80001 en een met het woord Common. klik op het cijfer

nu kom je in een map met cijfertjes van 0 tot en met 5 het woord tracker en een bestandje option.sav. klik op 1van de cijfers maakt egt niet uit welke. (ik pak meestal 0) 

Dan zie je dit scherm.

selecteer nu het woordje Game_data.sav. sleep het nu in het internet scherm Sluit je mappen NIET af. 

nu ben je klaar om bijna alles wat je wilt aan passen aan te passen.

ik laat je dit zelf ontdekken met behulp van ons filmpje. lukt het niet Mail me dan eventjes dan leg ik het je graag beter uit.

als je klaar bent klik  dan op  Save Changes (de blouwe knop rechts boven) 

hij download nu je aangepaste bestand en geeft je de waarschuwing dat dit je spel eventueel kwaad kan doen (nog nooit gehad hoor) 

ga nu terug naar je mappen scherm. (verkenner) 

open een tweede verkenner en ga met deze naar downloads. daar zou nu namelijk een Game_data sav. moeten staan. sleep deze naar de map van cemu.

dan vraagt je computer of hij het bestand mag vervangen klik op ja. copieer nu het bestandje door op je rechtermuisknop op copieren te drkken. daarna op het naar boven wijzende pijltje 

je komt weer in het scherm met al die cijfertjes. open 1 voor 1 de cijfertjes en druk op CTRL en C (of rechter muisknop plakken) laat hem elke keer het bestand vervangen. als je bij het laatste ijfertje bent geweest ( meestal 5) ben je eindelijk klaar.  ga nu maar weer spelen.

 

ik snap dat je dit liever ziet Klik dan op Link hier onder.