geef toe Zelds fans de meeste van die Kubussen zijn best puzzels! Maar ik heb het natuurlijk niet over een Rubiks Kubus  (kinderen dat is een Kubusje met allemaal gekleurde vierkantjes die je moest draaien en keren om elke kleur op de goede plaats te krijgen. ik weet het dat klinkt saai maar het lukt bijna niemand) maar de Godinnen Kubus. deze zien er zo uit.

en je vind ze over de hele Oppervlakte (ook wel Hyrule)  deze moet je activeren. dit doe je door een hemelstraal er tegen aan te slaan. als je dat doet gaat de kubus licht geven en verdweind hij de Lucht in

In en om Skyloft vind je dan de Godinnen Schat kisten deze hebben 2 faces Actief en niet actief als ze niet actief zijn geven ze geen licht zijn ze actief dan geven ze een  blouw licht en kun je ze open maken voor schatten. Ik zet op YouTube zo snel mogenlijk een filmpje waar ze te vinden zijn en hoe je er bij komt.