ok ik ben jullie iets vergeten te vertellen en het heeft je denk ik als je alle zelda spellen hebt 3 euro gekost. ja dat klinkt nu heel serieus maar het valt wel mee.  als je voor je Nintendo Switch fisice spellen koopt ( je weet wel die aan gepaste sd kaartjes voor in je switch) zit daar een punten systeem op. als je een spel binnen aan jaar van release dag koopt kun je per spel een x aantal punten verdiennen. dit doe je door op je spelletje op plus te drukken en dan naar beneden te scrollen naar het mijn nintendo punten systeem (ik geloof dat hij zo heet) klik daar op en is het spel nog geen jaar oud  krijg je daar punten voor het is 10 punten voor 1 euro cent. maar als je nu veel spellen hebt en je je zelf aan leert elk nieuw spel punten te verzilveren kun je in de E store voor deze punten voor kortingen sparen. er zijn ook Platina punten voor missies en dan kun je leuke hebbedingetjes kopen op de nintendo website maar daar voor moetten wij nog onderzoek doen. maar mijn conclusie leer jezelf aan bij elk nieuw spel probeer je punten te krijgen is het spel ouder dan een jaar dan zijn ze verlopen en zal de switch je dat vertellen dus schiet gouw op en pak je punten.!!!