ik zeg jullie dit gelijk want ik heb respect voor jullie.

jullie vertrouwen erop dat onze informatie altijd goed onderzaocht is dus ben ik jullie dat ook verplicht. de komende informatie is niet 100%(procent dus ons procent teken is dat leuke linkje %)

 

 Een ding weten we zeker. er lijkt iets heel spannends op til. Als je gaat Googelen (wat ik jullie afraad) zie je de geruchten molen vol op draaien en die lijkt voor ons zelda fans heel spannend. (eindelijk zou je bijna zeggen maar anderhalf jaar te laat) een van deze geruchten is dat er een Nintendo Direct aan zit te kome ndeze maand (September 2022) dit is bijna elk jaar wel het geval geweest. Dus is een goeie mogenlijk heid maar helemaal zeker weten doe ik het niet.

 

Mocht deze Direct er inderdaad zijn zal ik die voor jullie kijken en alle spannenede nieuwtjes voor ons aan jullie vertellen.

 

dus we houden jullie op de hoogte.