onze grote vriend (of grootste vijand) aonuma heeft ons heel spannends gegeven. Zelda Tears of the kingdom is klaar, WHOOHOOO maar er is meer namelijk 10 minuten game play die die (…) natuurlijk zelf eerst speelt. en er is nog meer. poeh ik word er bijna duizelig van. er komt een tears of the Kingdom OLED uit. (ik ga geloof ik iemand vragen hoeveel vakakantie geld ik krijg) en dan is er NOG MEER ik val bijna flauw kan iemand Link in sijnen voor een korok blad? naast de o led (die jane stiekum wilt sssshhhh nier aan anne vertellen) kont er ook een nieuwe zelda Pro controller uit. zijn jullie nu ook zo aan het tollen op je benen? nou hier onder het filmpje met alles. (spoiler waarschuwing)  wil je alleen de O led en de pro zien ga dan naar het einde van het filmpje. veel plezier. o ja hij is nederlands ondertitelt