een van de eerste tempels die je doet en wow wat is deze moeilijk te berijken maar dat film ik nog zo snel mogelijk. (al heb ik ook hier het volste vertrouwen in je)

als je binnenkomt zie  je Rauru die  je de kracht rijzen geeft (zet me niet vast op de naam dit weet ik niet zeker ik speel engels) deze kracht laat je door vaste objecten heen gaan zo lang ze maar dicht genoeg boven je hoofd zijn. goed nu de tempel.

 

Loop de ruimte in tot je een dak boven je hoofd hebt. Druk nu op L en A om door het dak te gaan. druk boven op A om boven op de vloer te gaan staan. Makkelijk he?

 

voor de kist ga je nu door de vloer van de kortste uitstekende blok. spring dan weer naar beneden

ga nu door het langste uit stekende blok door en onder te staane ne je kracht weer te gebruiken. sla het robotje aan puin. 

 

schiet nu de twee touwen kapot met  je boog (het kan zijn dat je ze ook kapot kan slaan met een zwaard maar dit weet ik niet zeker ik ben dol op mijn boog namelijk) de stene brug valt nu naar beneden. ga er onder staan en gebruik je kracht weer. 

 

nu word het moeilijker. een van de platvormen beweegt. wacht tot dat je er door heen kan en wacht daarna (met je kracht al vast aan) tot je onder het grote uitstekende blok bent en gebruik je kracht nog een keer.  loop nu naar het einde van de tempel 

( en weer is mijn vertrouwen bewezen je doet het geweldig) 

 

wil je het liever zien? (en ook hoe je er komt?)