een van de eerste tempel die je zult doen. maar dit kun je ik  heb vertrouwen.

 

als je binnenkomt zie je Rauru die geeft je de kracht om te combineren. 

loop nu naar binnen en je ziet voor je een grote muur. deze kan kapot maar je hebt je nieuwe kracht nodig. in de ruimte zie je ergens een Roestige Claymore staan pak deze. je ziet rechts van je een stel keien liggen. druk op L om je gave aan te zetten. druk nu op Y om de Kei en je tak (of stok) samen te voegen sla  nu tegen de muur die je weg verspert. en sloop hem.

 

loop de nieuwe kamer in en ga naar Rechts. hier zie je bomen staan pak het vuur fruit er af. pak nu je pijl en boog (pijl en boog liggen ook in de ruimte mocht je doe nog niet hebben) en druk op je D pad naar boven (die 4 pijltjes onder je Linker duimstick) nu heb je een vuurpijl gemaakt. schiet nu op de blaadjes. maak de kist open die naar beneden valt en voila een kleine sleutel. 

 

loop nu terug voor de kist sla de ijzeren zuil waar je opkijkt kapot met je zelf gemaakte hamer en ga daarna de trap op. gebruik je kleine sleutel op de deur.. maak hier snel weer een vuurpijl door nog een keer je Pijl en boog te pakken en op omhoog te drukken op je D pad en het Vuurfruit te selecteren. schat de blaadjes op de vloer in brand en als het nodig is deel nog een paar tikken uit aan de Robot in de ruimte. (dit zijn de nieuwe krachtmeting wachters maar zijn niet moeilijk) 

 

Sla nu de stenen muur kapot en loop naar het einde van de tempel. Goed zo deze is (ook)gelukt ik zei toch dat ik vertrouwen in je had.

 

Wil je het liever zien?