dit is de vierde die je doet. dat kan niet anders. ook hier je kunt het ik heb vertrouwen in je 

je hebt inmiddels de kracht trug spoellen gekregen deze ga je hier nodig hebben. en ja ik weet het hier komen was heel moeilijk. maar er is een makkelijke manier. die film ik wel eventjes (even  gedult dit gaat eventjes duren het is een neiuw spel) 

 

 

goed de tempel.  je bent binnen. voor het eerst zie je Rauru niet. maar een kamer met vlotten. gebruik terugspoelen op een van de vlotten en  ga er snel op staan. het volgende vlot doe je het zelfde door het terug spoelen gaat hij ook de water val weer op dus blijf stevig staan en rijd met  het vlot terug.

 

voor de kist spoel je het grote tand wiel terug en ga je er op staan om zo naar het platvorm te komen met de kist.

 

boven de laatste deur zie je ene soort klok. wacht tot de wijzers bij elkaar zijn en spoel dan terug. de deur zal dan open zijn ga er door heen en eindig de tempel. ik zei toch dat je dit kon. 

 

zie je het liever?