Waarscheinlijk is dit de eerste tempel die je doet in iedergeval een van de eerste maar hoe doe je hem? hij is niet zo moeilijk hoor maar ik help  je er door heen.

 je activeert de tempel door op A te drukken bij het groene hologram. daarna loop je naar binnen dit lukt wel  he? je kan het ik heb vertrouwen in je:) 

vervolgens zie je binnen Rauru. hij geeft je een gave. in dit geval de gaven om dingen  te maken 

en deze gave heb je ook nodig om deze tempel door te komen.

als je binnenkomt zie je Rechts van je een stenen plaat liggen. pak deze op door op L te drukken en op A als de plaat groen word. leg hem nu als brug tussen de twee hogere stukken en loop er over heen. pff nou dit lukte nog wel he.

het tweede gedeelte zie  je 2 Stenen platen liggen. en de twee hogere stukken zijn te ver weg voor 1 plaat. he (….) wat nu? 

nou leg een plaat neer pak de andere plaat vast en houd R ingedrukt. nu zie je een rode en een blauwe pijl. gebruik je D pad (de 4 pijltjes aan de linker kant van je Pro controler of je Linker joycon onder de Linker duimstick) doe dit zo lang tot de tweede plaat ook plat ligthoud nu bijde lange gedeeltes van de platen tegen elkaar aan als er Vastzetten (of vast maken) staat druk je op a en hopla je brug  is langer leg hem nu op de goede plek weer neer en loop er weer overheen.(het kan zijn dat je de brug moet draaien)

in dit laatste stuk gaan we lol hebben. je zit tegen de muur een Houten Vlonder liggen. pak hem en draai hem en leg hem op de grond. je ziet op de grond een haak liggen pak die op en draai hem zo dat hij recht op staat. maak hem vast midden op de Vlonder. til het geheel nu op en hang hem aan de lijn achter de stene paal. Spring er nu zelf snel op en Tokkel naar de andere kant.  nu zie je weer een groene Hologram druk er naast op a en de tempel is voltooid. 

zeg eerlijk dit lukte wel toch? ik wist dat je het kon. 🙂 

wil je het liever zien?