dit is de Zanmik Tempel deze bevind zich in Kaart hokje F4 (wat dat betekent vind je (hier). 

 

 

de Zanmik is een leuk tempeltje(als je dat mij vraagt) je hebt 2 manieren om deze tempel op te lossen de officiele en de Creatieve.

 

De officiele manier

je gaat  2 trappen recht door en dan naar Links. spring of klim  naar beneden. daar zie je een rad met heeel veeeeel ballen eronder.

je ziet ook een stuk of 5 ijzeren platen liggen een de muur kant zie je ook een gele pilaar met daar aan een gele lijn die in eens ophoud. leg 1 van de ijzere platen klaar er naast (er dus nog niet op!)

 

pak nu een andere ijzeren plaat en zet deze vast in het miden van het rad. zet nu de stroom aan door de plaat die je klaar hebt gelecht op de stop te leggen van de stroom (waar de gele lijn ophoud)

als je dit goed hebt gedaan gaat het rad nu draaien.  als je de plaat correct hebt vast gemaakt pakt hij nu een bal en brengt die naar boven op de glijbaan en voila je bent klaar. (loop wel even naar het einde voor je lichtbol)

 

de Creative manier

De officiele manier je gaat  2 trappen recht door en dan naar Links en
spring of klim  naar beneden.

daar zie je een rad met heeel veeeeel
ballen eronder. je ziet ook een stuk of 5 ijzeren platen liggen een de
muur kant zie je ook een gele pilaar met daar aan een gele lijn die in
eens ophoud. leg 1 van de ijzere platen klaar er naast (er dus nog niet
op!)

pak nu een bal uit de put en zet die vast in het midden van het rad. zet nu de stroom aan door de plaat die je klaar hebt gelecht op de stop
te leggen van de stroom (waar de gele lijn ophoud)

als je dit goed hebt
gedaan gaat het rad nu draaien. zit de bal op de goede plek hoor je hem als het rad boven is los komen klim naar boven en ga naar de glijbaan pak met je ultrahand de bal op en leg hem in het gat en voila je bent klaar.

(loop wel even naar het einde voor je lichtbol)