dit is de Yamiyo Tempel deze bevind zich in Kaart hokje D3  (wat dat betekent vind je (hier). 

 

dit is een Gevechts training. 

Als je binnen komt zie je een groot blok in het midden staan. met daar op een Zonai Robotje. en ook zie je 4 gele boompjes staan met vuur vruchten.(deze kun je Plukken door naast het boompje te gaan staan en op A te drukken)  

 

de enige aanval die hier werkt is een gooi met spullen aanval. Bijvoorbeeld met de vuur vruchten. 

Dit doe je door R in te drukken (de bovenste shouder knop aan de rechterkant boven de x en het +je) en die in gedrukt te houden. druk ook op naar boven op je D pad (dat zijn de vier pijltjes op je blouwe joycon de – Joycon. die aan de Linkerkant dus. of het kruisje links op je pro controller onder de duimstick) Selecteer nu een voorwerp om te gooien (bvb de vuurvrucht dit doe je door terweil je R ingedrukt houd met he Rechter duimstick heen en weer te gaan tot je een leuk voorwerp hebt gevonden. 

 

Mik nu met je beweging sensor op het hoofd van de robot. als je zijn hoofd raakt kriig je een kleine text te zien. krijg je dit niet te zien gooi nog een keer door de stappen hierboven nog een keer te volgen. 

 

 

Goed het is je dus gelukt. nu moet je het nog een keer doen terweil het Robotje loopt. volg de stppen boven nog een keertje en gooi nog een keer op het robotjes hoofd. tip. op de hoge gedeeltes blijft het robotje een paar seconden staan. dit is wat mij betreft het beste moment om te gooien. 

 

Goed gedaan!!! ik wist het wel dit kon je. ga maar  gouw naar het einde met de 2 Beelden. maak de kist nog even open en eindig de tempel.

 

 

zie je het liever? klik dan op Link hier onder