deze Tempel bevind zich in Kaart hokje B1  (wat dat betekent vind je (hier).

dit is een naakte strijd. wat betekent dat als je binnenkomt Link letterlijk in zijn onderbroek staat. zonder Wapens of eten. In het eerste gedeelte (als je binnen komt) staan wapens tegen de muur aan. Aan je linkerkant, pak deze op en loop verder. Vervolgens moet je alle robotjes verslaan, het is het beste om zo min mogelijk gezien te worden. Het zijn er niet heel veel, maar als je gezien word gaat het alarm af. Dan komen ze met meerdere tegelijk op je af. Van het geluid van het Alarm kun je ook erg nerveus worden.

Ons beste advies is zoals altijd pak het wapen van een robotje als het wapen valt en hecht je wapen aan dingen in de omgeving. Bijvoorbeeld een speer met een spijkerplankje.

Blijf rustig dit kun je!!!

Als je iedereen hebt verslagen, kijk nog even goed rond in de tempel of er nog dingen liggen. De kist staat vlakbij het einde. Als je alles hebt verslagen en hebt onderzocht loop je naar de kist en dan naar het einde.

 

Wil je het liever zien?

we filmen dit zo snel mogenlijk