deze Tempel bevind zich in Kaart hokje e 1 (wat dat betekent vind je (hier).


De truc in deze Tempel is iedereen verslaan. Je komt binnen en Link staat letterlijk in zijn onderbroek.Zonder wapens en eten. In het eerste gedeelte (gelijk als je binnen komt)staan tegen de linker muur een aantal wapens, pak deze op en loop verder. Hier moet je alle robotjes verslaan, Pas Op sommige hebben tijdbommen die afgaan als je er te lang bij in de buurt bent. Tijdbommen zijn te herkennen aan hun ronde vorm en gouden kleur. Als je een robotje verslaat pak je zijn wapen, maak bij het verslaan gebruik van Pijl & Boog en van hand wapens.


Als iedereen is verslagen kun je door de tempel heen wandelen om de bombare blokken te bombarderen, dingen oprapen die er nog liggen. Vlak voor het einde vind je de schatkist. Als je deze hebt geleegd, loop je door naar het einde.


zie je nou wel je kan het wel.

wil je het liever zien?

we filmen dit zo snel mogenlijk.