deze Tempel bevind zich in Kaart hokje C1  (wat dat betekent vind je (hier).

(vergeef ons dit is een hoop text maar dit kan helaas niet anders)

voor je zie je en grote deur. rechts zie je een gat waar een bal in moet. nu moet je de bal gaan zoeken. (mocht je de deur open maken zie je allemaal lasers en je kan er niet langs geloof me we hebben het geprobeerd) loop inplaats daarvan linksom (buiten de deuren) Pas op hier zit een robotje, versla de robot. Als je dit hebt gedaan kun je met plafondduiken door het het uitstekende plafond heen. Als je boven komt zie je een trap klim deze op. Bovenaan de trap zie je een gat in de muur, druk op je linker duimstick om te kruipen en kruip door het gat.

 

In de volgende ruimte zie je voor je een hek en rechts van je, zie je beneden een robotje. Spring naar beneden en versla het robotje. Pas op om de hoek zit nog een robotje. Versla ook deze en ga ook hier de hoek om, voor een schatkist. Loop nu terug naar de trap vlakbij de laatste robot.

Open de deur met ultrahand voor nog meer lasers. pas op er zitten ook 2 robotjes. Deze zitten achter de lasers, maar kunnen stenen naar je gooien. die ook de Lasers kunnen raken. Ga in deur opening staan en gebruik plafondduiken. 

Nu kom je uit op een helling. Loop naar boven, hier vind je een gat voor een bal. Gebruik 1 van de liift plateaus of spring(gebruik wel je Zweefzeil) naar beneden. Onder aan de trap verlsa je links en rechts de 2 robotjes. 

Je ziet de bal nu achter een hek liggen, hier heb je een sleutel voor nodig. Loop naar een laser en raak deze aan, nu val je in een gang met 6 lasers. Waarvan er 3 bewegen. Gebruik je eigen timing om de lasers te ontwijken. Gebruik aan het einde van de gang weer plafondduiken. Daar bovenop staat de kist met de sleutel. Gebruik bij de kist nogmaals plafondduiken, nu kom je in de kamer waar je de sleutel kunt begruiken om de bal te pakken.

Loop met de bal de trap op en neem hem mee op 1 van de lift plateaus. Ga als je boven bent de trap op en leg de bal in het gat. Nu zie je een vliegtuig (draagvleugel) met 2 blazers erop. Pak deze op met je ultrahand en leg deze op de goot. Als je dit hebt gedaan pak je de bal met ultrahand en plak je deze op je vliegtuig. Ga er op en sla de blazers aan en vlieg (automatisch) naar het begin van de tempel. Maak met ultrahand de bal los en stop deze in het gat. ga de deur achter de bal door en loop naar het einde.

Ik wist dat je het kon.

Wil je dit liever zien

Dit filmen wij zo snel mogelijk