deze Tempel bevind zich in Kaart hokje B2 (wat dat betekent vind je (hier).

 

je komt binnene n voor je  staat een hek.  rechts van je 2 raketten en links van je een groot rond doelwit. wat nu waar is de bal? geen bal deze keer pak een van de raketjes en leg die in de goot van de helling (met je Ultrahand). geef hem een ferme tik. als je hem goed hebt need gelecht raakt hij het doelwit en gaat het hek open. 

nu kom je in de tweede kamer. daar zie je 2 mijn karretjes op railzen staanb. de een gaat omhoog en de ander houd op bij de muur. pak de mijn kar  die naar bovengaat dit doe je door de 2e raket uit de eerste kamer te pakken (met je ultra hand)  heb je nu alle bij de raketjes gebruikt liggen er 2 nieuwe. plak nu het raketje agter op de kar (met zijn neus tegen de kar) ga de trap op spring in de kar en geef de raket een ferme tik. zo  kom je boven.           

aan de linker muur boven op zit de kist. maak een raket aan je schild door hechten aan te drukken ne op ZL te drukken. ga nu terug naar de linker muur en gebruik je schild probeer bij de kist te landen met je zweefzijl. ik ga je niet vertellen wat in de kist zit. 

om bij het Rauru beeld te komen kun je opnieuw een raket aan je schild plakken. ga nu in het midden pad staan (dus het middelste raketje) gebruik je schild om op te stijgen en pak zo snel je kan je zweefzijl en zweef naar die groen blouwe spiraal toe die je ziet. 

ik wist dat je dit kon 🙂 

wil je hem liever zien? ja dat begrijp ik ik film dit zo snel mogenlijk.