deze Tempel bevind zich in Kaart hokje A3 (wat dat betekent vind je (hier).

als je binnenkomt zie je rtecht voor je een groot blok aan een (zijde) draadje bungelen 2 ladders en links 2 tonnetjes. schiet het draadje door om het blok te laten vallen. gebruikhem nu als brug.

 

in de volgende ruimte staat een trap met een blok er tegen aan en een trap naar beneden. maar beneden vind je niets. zet het blok agter de trap iets scheuin naar de muur. pak nu het blok waar je over heen bent gelopen(ge sprong) en zet die daar schuin op loop nu naar beneden en plafondduik op het hoogste blok.

 

boven op zie je 2 metalen platen. maak hiervan een zo lang mogenlijke brug. loop nu naar de overkant en neem de brug mee. aan de linker kant zie je een blok staan. zet deze vast aan een vant van je brug (met ultrahand) draai nu je brug om (zo dat het blok op de grond staan draai nu je brug in een gat in de linker muur waar een kist hangt. zorg er woor dat je kan plafond duiken op je brug schiet de kist naar beneden zo dat hij op je brug land. dit is de kleine sleutel. loop nu terug naar het midden en open de deur.

 

in de 3e kamer zie je  rechts een paar trappen en een hangende bal links zit een gat waar de bal in moet. dit vergt wat training. pak met ultrahand de bal vast breng hem even van beneden naar boven. pak nu snel terug spoelen en zet die klaar. gebruik hem op de bal schiet zo snel mogenlijk het touw door pak zo snel mogenlijk weer ultra hand en zo snel je kan de bal is dit allemaal gelukt

leg de bal dan in het gat en de laatste deur gaat open.

(de beste tip die ik je kan geven is: laat het je niet frustreren als het een paar keer niet lukt kom er later naar terug)

 

ik had alle vertrouwen in je.

wil je het liever zien?

ik film het zo snel mogenlijk.