deze Tempel bevind zich in Kaart hokje C2 (wat dat betekent vind je (hier).

als je binnenkomt zie je gelijk het einde van de tempel maar deze zit opslot rechts van je zie je een hoop vuur. aan de linker kant zie je een groot ijsblok pak met ultrahand het blok ijs en houd hem een seconde of 2 in het vuur om hem wat te laten krimpen. breng hem nu naar de hele linker hoek van de kamer daar zie je een gat in de muur  met een knop naast een groot hek. als je het blok ijs klein genoeg hebt gemaakt past hij prima op de knop. het hek gaat nu open en je ziet een grote kamer met blazers en spijkers.

 

vlieg naar boven met hulp van je zweefzijl en de blazers. pak dan zo snel mogenlijk met ultra hand een nieuw bloki ijs laat hem niet te klein worden in het vuur zet hem veilig naast je neer. tegen de muur staat een stenen plaat zet deze aan de BOVENKANT van het ijsblok vast. zet nu het ijsblok met daar op de stenen plaat op de spijkers vlieg terug (langs de spijkers gebruik zo nodig de blazers om iets hoger te komen.) dit alles doe je met ultra hand.

pak nu weer het ijsblok op houd de plaat boven op. en loop terug naar get eerste vuur. zet het geheel onder het vuur en de knop zal inzakken en het hek openen.

geweldig gedaan!

 

zie je het liever

ik film het zo snel mogenlijk.