deze Tempel bevind zich in Kaart hokje A2 (wat dat betekent vind je (hier).


als je binnenkomt zie je rechtdoor zie je 2 doelwitten en een witte plank rechts van je zie je een hek met daar voor een kommetje een bal en een blok. maak nu het kommetje aan de plank vast die op de vloer licht. je moet zelf maar even zien wat de beste plek is. leg nu de bal in het kommetje. pak het blok en laat hem op het uitstekende deel vallen. probeer rustig aan uit van hoe hoog je het blok moet laten vallen. mocht het mis gaan komt alles van zelf weer terug. als je het liggende doelwit hebt geraakt gaat het hek open en komt er een houten plank tevoorschein.


pak de houten plank. leg hem neer en pak het kommetje. zet het kommetje vast op de houten plank. zet nu de houten plank vast aan de stenene plank. aan de kant die op de grond licht. en doe weer het zelfde als de eerste keer (bal in de kom en het blok op het uitstekende deel gooien.)

is het je gelukt om het 2e doelwit te raken gaat de deur bioj de monnik open maar dan nu?


nu word het egt leuk. zet link in het kommetje. pak het blok en gooi hem weer neer op het uitstekende stuk en WOOOOOW  link gaat vlieggen. vergeet niet je zweefzijl te gebruiken!


goed gedaan! ik had de hele tijd al vertrouwern in je.


Wil je het liever zien?

ik film het zo snel mogenlijk.