deze Tempel bevind zich in Kaart hokje C1 (wat dat betekent vind je (hier).

als je binnen komt zie je voor je gelijk een groot hek.  je ziet een raketje  een boomstam en een blok vast aan een rails.


maak de boomstam vast aan de zijkant van het blok (het gedeelte dat naar het doelwit wijst.) zet tegen de bodem van het blok  het raketje vast met zijn neus naar voren. sla(of schiet een pijl) nu op de raket als je het goed vast hebt gemaakt vliegt de boomstam nu tegen het doelwit aan.


in de volgende kamer zie je rechts een doelwit een raketje 2 boomstammen en een rad zet onderop het rad de KORTE boomstam vast. zet aan de zijkant die naar de kamer wijst de grote boomstam vast. het rad draaid nu naar beneden. zet aan de korte boomstam het raketje vast met zijn neus naar je toe. schiet nu een pijl naar het raketje als je het goed gedaan hebt draaid de grote boomstam nu tegen het doelwit aan.

 

zie je wel je kon het wel.


zie je het liever?

ik film het zo snel mogenlijk