dit is de kyononis Tempel deze bevind zich in Kaart hokje D3 (wat dat betekent vind je (hier).

deze Tempel is een gevechtstechnieken tempel. wat dit betekent is dat je dingen leert om beter te kunnen vechten in hyrule. 

ik praat je even door de technieken heen.

 

de eerste is de Zijwaartse sprong. 

(zie de foto) 

dus eerst pak je je schild dit doe je met ZL (de onderste linker knop aan de bovenkant van je controler of joycon) en die h oud je vast dan loop je opzij (met je Linker duimstick links en rechts bewegen) dit blijf je doen.  en je springt met X terwijl je de andere 2 knoppen ook nog gebruikt. als je alles goed en optijd hebt gedaan kun je een sprint aanval uit voeren. dit zie je door dat het beeld vertraagd en  het komt in beeld met de y knop aan gegeven. 

 

goed zo!!! volgende.

 

De Salto

(zie foto)

dit is BIJNA het zelfde als de zijwaartse sprong.

dus eerst pak je je schild (met ZL) deze houd je in gedrukt terwijl je naar achter loopt (met je linker duimstick) dit blijf je doen terwijl je op X drukt om te springen. doe je dit allemaal goed en optijd kun je weer de sprint aanval doen. goed zo!!!

 

de Perfecte afweer (parry) 

(zie foto)

deze lijkt nietg heel moelijk enis hij ook niet maar de timing wel.

pak je schild (met ZL) en op het goede moment druk je op A. doe je dit optijd zie je het zwaard van je tegenstander op je schild afketsen en vertraagd het beeld.

netjes hier ben ik ook nog niet geweldig in.

 

de laatste is de draaiaanval ook wel de oplaadaanval genoemd 

deze is niet moeilijk. dit is maar 1 knop de Y knop. die je wel vast moet houden. pas wel op deze aanval gebruikt uithoudings vermogen. sla met deze aanval het robotje en hij gaat kapot. 

goed zo nu heb je alles geleerd om bijna nooit meer te gebruiken 🙂  pak de kist aan het einde van de tempel en eindig de tempel. 

 

ik wist wel dat je het kon.

 

 

ik snbap het het is veel lezen dus wil je het liever zien. klik op Link hier beneden en ik help je er door heen.