Dit is de Serutabomac Tempel deze bevind zich in Kaart hokje D2 (wat dat betekent vind je (hier).

wat moet je doen? 

als je binnenkomt zie je wat lijkt op een lege kamer. met op hoge hoogte een hek met een gat zo groot als een deur daar in. 

je ziet ook twee uitstekende palen. op de grond licht een ijzeren plaat. pak deze met ultra hand op en leg die op de twee palen tegen de muur. gebruik nu plafond duiken op de ijzeren plaat en hop je kan de deur door. (je hebt geen hoogtevrees toch? :P) 

als je boven bent, zie je een kamer met 1 paal uit de muur. en 2 ijzeren platen. ik weet dat je de kleinste plaat pakt en die probeert. schaam je niet. dit lukte niet he. goed pak de kleine plaat weer op en plak die vast op de grote plaat zo dat het een L vorm word. pak nu je bouwwerk op en zet hem over de paal met het kleine gedeelte naar de muur. gebruik nu plafond duiken om weer omhoog te komen.

 nu kom je in een kamer die heel erg op de eerste lijkt. je ziet hier alleen 3 platen lggen. maak met de Platen een h vorm (zie foto) 

leg ze dus nu met het brede deel op de 2 palen. gebruik nu plafond duiken op de plaat onder op zo dat je terecht komt onder de uitstekende kleine plaat plafond duik nog een keer en je kan door de deur om de tempel af te maken. 

zie je nou wel je kan het wel.

 

 

 

zie je het liever? ja dat snap ik wel Klik dan op Link hier beneden.