dit is de ishodag Tempel deze bevind zich in Kaart hokje C3 (wat dat betekent vind je (hier). 

 

nu de inhoud van de tempel.

pas op je hebt hier voor het zweefzijl nodig. mocht je die nog niet hebben leggen we je  (Hier) uit hoe je hem krijgt.

als je binnenkomt zie je al heel snel een stel trappen die op een verhoging staan. loop daar naar toe op de grond voor de verhoging zie je een blazer liggen. leg die op de grond voor de verhoging (gebruik hier ultrahand voor) met de bladen naar boven (dat de lucht er dus aan de  boven kant uit komt) sla de blazer aan. open nu je zweefzijl boven de blazer (door twee keer op X te drukken snel achter elkaar) als je dit goed hebt gedaan blaast de lucht uit de blazer je hoog genoeg om op de verhoging te komen. in de volgende kamer zie je een doodgewone plank likken en nog een blazer. pak met ultra hand de blazer op en zet hem vast op de plank met de bladen naar achter. (dat de wind dus naar achter blaast.) nu heb je een moter vlot. leg het vlot in het water spring er op en sla de blazer aan. als je aan de overkant van het water bent spring je er weer af. nu zie je een trap en een blok met hekjes er aan. daar naast liggen twee blazers. die ga je zo allebij nodig hebben. maar omdat wij een voledige Walktrough zijn vertel ik jullie eerst over de kist. als je met je rug naar het water staat zie je aan de rechterkant een soort stenen schommel. plak een blazer onder de schommel met de bladen naar je toe. sla em aan en als het goed is trekt hij nu recht. gebruik plafond duiken om er boven op te komen en open de kist. Spring weer naar beneden en zet ultrahand weer aan maak de ventilator los (dit doe je door snel met je rechter duimstick heen en weer te bewgen van links naar rechts) nu plak je deze onder het blok met het hekje (zet hem wel eerst even uit.) plak de andere er ook onder allebij met de bladen naar beneden. ga nu op het blok stan en sla op het blok als het goed is gaan de blazers aan en word je naar boven gebracht eindig nu de tempel. 

dit lukte je wel toch?

 

wil je het liever zien klik dan op Link hier onder.