Dit is de Tajikats Tempel deze bevind zich in Kaart hokje D4 (wat dat betekent vind je (hier).

wat moet je doen? 

als je Binnenkomt zie je een stuk vloer met een zigzaggende muur achter.  je snapt het vast al je moet een manier vinden om op de zigzaggende muur te komen loop het trapje af ende boog door dan zie je Links van je een boomstam liggen. ja je raad het al die moet je met je ultra hand op pakken  zet hem schuin tegen de zigzaggende muur en loop over de boomstam naar boven. 

goed gedaan je bent in de tweede ruimte. nu zie je voor je een bak water met twee daken en Links ven je (aunuma heeft wat met Links) zet de 2 boomstammen naast elkaar aan elkaar vast en leg ze schuin omhoog van het lage naar het hoge dak. loop nu weer over de boomstam van dak naar dak en om hoog (je lijkt wel een piet.) 

als je boven bent pak je je oude brugje ook weer op en breng hem om hoog. het is niet perse nodig hoor maar het is wel makkelijk. nu liggen (Je raad het nooit!) Links van je weer 2 boomstammen. heb je je brugje mee genomen maak je ze in de lengte aan de andere boomstammen vast. heb je je brugje laten liggen maak je de 2 boomstammen aan de lengte aan elkaar vast dat het een lange boomstam word. leg je brug (1 of 2 stammen dik) over de bak water en loop er over heen. 

de volgende ruimte gooien ze het over een andere boeg er liggen nu rechts van je stammen (ik weet het spannend he) die stammen heb je eigenlijk niet egt nodig. pak je oude brug en leg hem tegen het hoge gedeelte een kant van je brug ligt iets in het water. loop zo als alle andere keren omhoog.

de laatste kamer. Rechts van je liggen boomstammen en 2 blazers. maak een vlov van de boom stammen en zet de blazers op het vlot vast. aan de linker kant naast het Tempel altaar (waar de 2 beelden staan) staat een klein plateu in het water met daar op de kist. als je dat wilt vaar er naar toe en vaar daarna door naar het altaar en je bent klaar. 

het was even lezen maar het is je gelukt. dat wist ik wel.

Wil je het liever zien? Klik op Link hier onder