Dit is de Sepapa Tempel deze bevind zich in Kaart hokje D2 (wat dat betekent vind je (hier).

wat moet je doen? 

als je binnenkomt zie je voor je een bewegend platvorm die heen en weer beweegt door een stenen toren heen met daar in 2 kleine gleuven.

loop naar de ruimte naast de trap aan de rechter kant. Zet Plafond duiken aan en wacht tot het bewegende platvorm hoog boven je hangt. plafond duik en ga heel snel de verhoging op. 

in de  volgende kamer zie je Rechts een groot meer met daar in fakkels daar staat ook de kist.

die staat op een houten plateu waas dorre blaadjes bij hangen en die kun je met pijl en boog aan steken. (pak je boogdruk op je pijltjes toetsen ook wel D pad en zoek een vuur vrucht of iets anders wat vuur maakt)


als je de kist gehaald hebt (of over geslagen) zie je naast de deur met daar het hek in 2 vuur palen staan. Nu kun je moeilijk doen en ocarina of time style met op een vlot je pijl aan steken en schieten terwijl het vlot drijft. veel te ingewikkeld he? ja vind ik ook.

ga in plaats daar van naast een van de vuur palen staan en maak een vuur pijl (pak je boogdruk op je pijltjes toetsen ook wel D pad en zoek een vuur vrucht of iets anders wat vuur maakt) 

schiet nu kaars recht e twee vuur palen aan lukt dit niet in 1 keer doe dan paal voor paal.

het hek gaat als de bijde palen branden aane n je kunt er door heen.


in de laatste ruimte kom zie je gelijk voor je een hek. aar achter zit er nog 1 en ze moetten alle bij een keer open. als je naar rechts draaid en ver loopt zie je een  helling en daar oven op een bal. ook zie je 2 knikker potjes (dat kinderen zijn die holletjes met een gat er in voor de bal ik word een beetje oud en heb nog geknikkert) Pal de bal en leg hem eerst in het bovenste knikker potje. “dit help niet veel jane dan is de bovenste alleen open!.” Ja dat weet ik. pak de bal nu weer op en laat hem rollen naa het tweede knikker potje. Dat is belangrijk. 


loop onder tussen zelf naar de hekken toe en ga naast het onderste hek staan als dat open is ga je er door heen. pak nu Terug spoellen. (L in drukken en naar Links duwen met je rechter duimstick) draai zo dat je de bal kan terug spoellen. Spoel deze dus ook terug zo dat hij terug gaat naar het eerste Kniker potje. zet terug spoelen uit zo gouw hij in het knikker potje ligt en ga nu door de deur heen. maak nu de tempel af.


Wil je he liever zien? klik op Link hier onder.