Dit is de Jiosin Tempel deze bevind zich in Kaart hokje D3 (wat dat betekent vind je (hier).

wat moet je doen? 

het is een beetje als vroeger je kent ze wel van die Tuperware ballen met vormpjes er in en die moest je dan in die bal terug passen. 

zo,n ding dus.

goed we gaan beginnen links van je zie je in de muur een X staan. ga die kamer in en je ziet een stenen voorwerp. Pak hem op met je Ultrahand en pas en meet hem door de X. loop nu de kamer weer uit en draai naar Links. pak het stenen voorwerp weer op en leg hem als een beetje rare brug tussen de twee stukken die naar de deur lijden. neem een klein sprintje n spring op het juiste moment over het gat tussen de plateau,s.

in de volgende kamer zie je 2 muren met een vorm. een ruitvorm en

 

deze vorm. (kan hem geen naam geven lol) 

sla rechts af voor de naamloze vorm (foto hier boven)

hier zie je een groot stenen voorwerp. pas het door de vorm heen en ga terug naar de vorige kamer. draai met R nu de vorm zo dat hij door de Ruit vorm past. zet hem nu bovenop het hogere platvorm en laat hem hangen zo dat je er onder kan staan. Ga nu onder het hoogste deel staan en gebruik plafond duiken om naar het eidne van de tempel te gaan.

 

hij was lastiger dan hij leek ik weet het maar je bent er geef je zelf nu een shouder klopje en herhaal na mij. #goedgedaan(vul je eigen naam in)

wil je het liever zien? Klink op Link hier beneden.