Dit is de Teniten Tempel deze bevind zich in Kaart hokje D4 (wat dat betekent vind je (hier).

wat moet je doen? 

Het is een Vecht techniek Tempel. Wat dit in houd is dat maar een manier van vechten zal werken om het robotje te verslaan. Dit moet je dan 2 keer moet doen. Een makkelijke manier en een moeilijkere. 

loop naar beneden de ruimte in. Het robotje word wakker en wilt je aan vallen. Nu zie je een tekst verschijnen die verteld wat ik je net verteld heb. Dat er maar een manier van vechten werkt namelijk gooien. Pak je minst favoriete wapen en druk op R om er mee te gooien. (eventueel staan er links van je 5 verroeste helbaarden. Een speer of helbaard een “Lang” Wapen gooit wel het beste maar dit is persoonlijke voorkeur) Time het nu goed zo dat je de robot met je werp raakt. hij wilt je ondertussen ook zelf raken met pijl en boog pas dus goed op. Als je hem succesvol een Wapen in zijn Gezicht Cadeau hebt gedaan gaan hij weer lopen. na de tekst die je te zien krijgt pak je een ander wapen (of 1 van de helbaarden natuurlijk) Time het nu weer goed en raak hem nogmaals in zijn gezicht. Als ook dit je gelukt is (en dat is je ik heb vertrouwen in je) loop je achter langs naar het einde toe. 

 

wil je het liever zien? Klik da op Link hieronder.