dit is de Rasitakiwak Tempel (de Piep wat een rot naam) deze bevind zich in Kaart hokje G2  (wat dat betekent vind je (hier). 

dit is een Gevechts training. 

wat dat in houd is dat je je moet bewijzen zo als je vroeger de kracht metintgen in breath of the wild had. dit is er een met voertuigen. 

als je binnen komt staat link in zijn blote onderbroek zonder wapens.  dus moet je alle robotjes verslaan met wat je vind en of kan bouwen.

hoe doe je deze? 

nou ik ga je niet vertellen hoe je dit moet doen dat is per persoon anders. wel ga ik je vertellen dat er een best lekker gevecht voertuig in het hok in her midden staat. maar hoe kom je hier? niet heel erg moeilijk hoor zet je plafond duiken aan. pak rechts voor je binnen loopt wat wapens want je weet maar nooit wat je tegen komt.


loop nu zo snel mogelijk naar rechts aan de verste muur aan de rechterkant zie je een grote plank noem ik het maar even plafond duik daar zo snel mogelijk op grote kans dat je robotjes agter je aan krijgt blijf lopen op de plank vind je een vliegtuig op wieltjes ga er op staan en druk op A. 


vlieg nu naar het hok in  her midden en stort daar neer of spring er in dat maakt me niet uit zo lang je er maar in komt.


daar zie je een wagen staan daar op zitten al 2 kanonnen en een stekel plank. (Muhahaha) kijk even rond in de ruimte hier ben je namelijk helemaal veilig en er is geen haast. je ziet van alles in de ruimte staan een vlammen werper een kanon en allemaal andere Zonai wapes. gebruik ultra hand en plak zo veel je wilt waar je maar wilt wapens op je wagen. als je klaar bent met je gevecht wagen ga je op de knop in de ruimte staan die her ken je wel dat is een op staand stukje steen met een oranje logo er op wat licht geeft. 


ga nu zo snel je kan op je wagen staan en druk bij de stuur knuppel op A om te gaan rijden rijd nu rondjes en versla de robotjes. Veel plezier!.


Wil je dit liever zien? ja dat snap ik wel maar helaas ik heb deze nog niet kunnen filmen. kom regel matig terug want we zijn er mee bezig.