ja de geruchten waren er vlak voor de Direct van 18 juni. (vandaag dus) Maar die geruchten zijn er altijd dus Blindside Nintendo ons vanmiddag met een splinter nieuw Zelda spel en dat is dan The Legend of Zelda Echoes of wisdom.  (trailer hiernaast)

 

 

wat weten we?

best veel hij komt al snel uit op 26 September september en in plaats van dat je met ons vriendje Link speelt(Janes beste vriend) verdwijnt ons trouwe maatje en zul je Hyrule moeten redden met niemand minder dan (hare waardeloosheid) Prinses Zelda. zonder zwaard maar met een staf die je speciale krachten geeft zo als Echoën. waar mee je de echo van dingen kunt gebruiken ik ga jullie hier mee helpen dat komt egt wel goed! 

 

onze eerste gedachte:

apart. maar het lijkt ons wel heel leuk. (ook al speelt jane  hem alleen maar om Link te redden shhhhhh) we willen hem in ieder geval wel  GELIJK hebben.