Ik raad je aan hier bom pijlen bij je te hebben!. Hier! is waar je die kunt kopen.

Als je binnen bent, ga je gelijk naar de kist tenzij je al een Korok blad hebt. Ga nu met je rug tegen de deur staan en gebruik je Korok blad op het wind molentje. Ga zo snel mogelijk naar binnen. In de volgende kamer zijn er wachters, versla ze op de manier die bij jou het beste werkt. Mocht je op de grond zijn gekomen, klim de ladder op en loop over het gaas naar de windmolen. Laat die draaien, nu komt er een ijzeren plateau te voorschijn met daar aan ballonnen. Spring er op en gebruik je Korok blad om je naar de volgende kamer te brengen. Hoe dan? Nou door tegen de ballonnetjes te wapperen. In de volgende kamer versla je de wachter, zoals jij dat altijd doet en leg je een bom bij de grote steen. Laat hem ontploffen, in de volgende kamer. Ga je op het stenen blok staan en wapper je de windmolen aan nu word je gelanceerd. Pak je zweefzeil en vlieg naar een zwarte muur met een ladder daarop. Leg een bom op de steen en laat die ontploffen. Gebruik nu de windtunnel om naar boven te komen. Wapper de windmolen aan en ga op het nieuwe ijzeren plateau staan. Gebruik je Korok blad en de ballonnen om langs de stekels te komen. Pas op, als een ballon tegen de stekels komt klapt deze. Zijn er te veel ballonnen kapot, dan val je naar beneden. Dit gaat je wat training kosten waarschijnlijk, schaam je daar niet voor. Als het je is gelukt, wapper je de windmolen aan. (ja Nintendo blijft ons verassen (sarcasme)) Je word nu gelanceerd, pak je zweefzeil en vlieg naar het plateau. Pak nu je bom pijlen en schiet op de muur van stenen, schiet ze allemaal kapot. Vlieg nu naar de windtunnel en gebruik hem om, (ja je raad het al) naar boven te vliegen. Dit is voor een kist, vlieg terug naar waar je vandaan kwam en loop door de deur. Vlieg naar beneden en zeg gedag tegen de Monnik.

 

Klik op Link hieronder voor het filmpje